Skip to main content

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού- βροχές από το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες.

Βαθμιαία μεταβολή του καιρού αναμένεται από το απόγευμα από τα δυτικά, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει βροχές και καταιγίδες - πιθανόν κατά τόπους ισχυρές - που τη νύχτα θα επεκταθούν και στα ανατολικά.

Χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά της δυτικής χώρας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα πελάγη 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά.

Στη Μακεδονία προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές μετά το μεσημέρι αρχικά δυτικά, οι οποίες μέχρι το βράδυ θα ενταθούν και θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η ερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από το βράδυ θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή καταιγίδα στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου.