Skip to main content

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται για σήμερα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακά σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά.

Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν σήμερα στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακά σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού το βράδυ στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 και στα βορειοανατολικά 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτίους. Στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.