Skip to main content

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και έγκαιρα οποιεσδήποτε ανάγκες προκύψουν.

Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από τις πρώτες πρωινές ώρες και από τα βόρεια με τοπικές χιονοπτώσεις, μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και ενισχυμένους βόρειους βορειοανατολικούς άνεμους που η έντασή τους στο Αιγαίο θα φθάσει σταδιακά τα 7 με 8 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις με βροχή η χιονόνερο και χιόνι στα ορεινά - ημιορεινά. Βαθμιαία οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν και σε πεδινές περιοχές. Βελτίωση στη Θράκη από τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04 (μείον τέσσερα) έως 06 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται  νεφώσεις με βροχή η χιονόνερο. Χιονοπτώσεις στα ορεινά -ημιορεινά που βαθμιαία θα επεκταθούν και στις πεδινές περιοχές. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από -01 (μείον ένα) έως 9 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Από το βράδυ, τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τη νύχτα πιθανόν και στα βόρεια προάστια. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 5 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και έγκαιρα οποιεσδήποτε ανάγκες προκύψουν.