Skip to main content

Αλλάζει ο καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στη Μακεδονία και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα, αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη Μακεδονίας.

Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στη Μακεδονία και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 5 που από το βράδυ θα στραφούν ΣΕ δυτικούς μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένονται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.