Skip to main content

Αλλάζει ο καιρός σήμερα - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα από το βράδυ στα βόρεια, την ανατολική Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια και τις βόρειες Σποράδες.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι στα δυτικά και κεντρικά.

Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα από το βράδυ στα βόρεια, την ανατολική Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια και τις βόρειες Σποράδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα το βράδυ πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 4 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα βροχής τη νύχτα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.