Skip to main content

Αλλάζει ο καιρός - Νεφώσεις και βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπεται να σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη σήμερα - Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα, Πέμπτη στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίου αναμένονται τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα δυτικά και βορειοανατολικά κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Αναμένεται βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.