Skip to main content

Αλλάζει από το βράδυ το σκηνικό του καιρού - Βροχές και καταιγίδες

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 16 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές βροχές αναμένονται από αργά το απόγευμα στα δυτικά, τα κεντρικά και από αργά το απόγευμα στα νότια τμήματα της χώρας, ενώ στα νοτιοδυτικά τη νύχτα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, ενώ από το βράδυ στο Ιόνιο θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά αργότερα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 16 βαθμούς κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βορειοδυτικοί και στη συνέχεια μεταβλητοί, μέτριοι σε ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 16 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βορειοδυτικοί και στη συνέχεια μεταβλητοί, μέτριοι σε ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 17 βαθμούς κελσίου.