Skip to main content

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ σε Μακεδονία και Θεσσαλία με ισχυρές τοπικές καταιγίδες, αλλά και ενίσχυση των βοριάδων που τη νύχτα θα φτάσουν στο βόρειο Αιγαίο τα 8 μποφόρ, προβλέπει η ΕΜΥ.

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ σε Μακεδονία και Θεσσαλία με ισχυρές τοπικές καταιγίδες, αλλά και ενίσχυση των βοριάδων που τη νύχτα θα φτάσουν στο βόρειο Αιγαίο τα 8 μποφόρ, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι καλός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε και τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι ισχυρά, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Το θερμόμετρο θα δείξει από από 22 έως 32 βαθμούς.