Skip to main content

Αλλαγή του καιρού από σήμερα με βροχές και καταιγίδες

Σποραδικές καταιγίδες και βροχές αναμένονται κυρίως στα βόρεια καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες.

Αλλάζει o καιρός από σήμερα, καθώς αναμένονται πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Σποραδικές καταιγίδες και βροχές αναμένονται κυρίως στα βόρεια καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ θα υπάρξει εξασθένηση των φαινόμενων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το βράδυ 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Εξασθένηση των φαινομένων θα σημειωθεί από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.