Skip to main content

Αλλαγή νοοτροπίας εδώ και τώρα!

Ο εκνευρισμός του Σάκη Τσιώλη και η αλλαγή νοοτροπίας που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Άρη είναι κάτι για το οποίο… προσεύχονται εδώ και χρόνια οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι.

 

Κανένα αποτέλεσμα δεν είχαν οι δύο φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα του Άρη το σαββατοκύριακο που μας πέρασε κόντρα σε Δόξα Δράμας (1-1) και Αναγέννηση Επανομής (1-2), στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος. 
 
Όχι, δεν βγάζω εγώ αυτό το συμπέρασμα αλλά ο ίδιος ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Σάκης Τσιώλης, ο οποίος τόνισε: «Θα έλεγα πως πάμε προς το… πλην και το είπα και στα παιδιά ότι τζάμπα ταλαιπωρηθήκαμε και ταλαιπωρήσαμε και τον κόσμο μας γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Η ομάδα θα πρέπει να λειτουργήσει και όφειλαν να είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους». 
 
Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό στις 4 Σεπτεμβρίου και ενώ έχει ήδη διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ! Το κλίμα που βγαίνει από τα αποδυτήρια του Άρη είναι τουλάχιστον αρνητικό κάτι που δείχνει πως το «μικρόβιο» που φυτεύτηκε από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στο κοντινό παρελθόν συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον σύλλογο. 
 
«Τα δύο αυτά φιλικά έδειξαν ότι θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και συμπεριφορά. Θα πρέπει να μπούνε κανόνες και να τηρούνται και στην ομάδα αλλά και στην προσωπική ζωή», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τσιώλης ο οποίος με τις παραπάνω γραμμές θεωρώ πως εκφράζει την πλειοψηφία των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων που… προσεύχονται για να δούνε αυτές τις υποσχέσεις να εκπληρώνονται. 
 
Ο προπονητής του Άρη φέρει σε μεγάλο βαθμό ευθύνη για την αγωνιστική αδιαφορία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στα δύο φιλικά παιχνίδια, η οποία φυσικά και δεν πρέπει να συνεχιστεί στις μετέπειτα επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. 
 
Με εξαίρεση τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ (ως ένα σημείο) οι περασμένοι προπονητές του συλλόγου δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα στον συγκεκριμένο τομέα… 
 
Αυτό είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα που πρέπει να κερδίσει ο Σάκης Τσιώλης, πάντα με την βοήθεια της διοίκησης, ώστε να δημιουργήσουν ένα σύνολο γεμάτο υγεία που θα μπορεί να πρωταγωνιστεί. 
 
Το αν θα τα καταφέρει θα φανεί στο εγγύς μέλλον…