Skip to main content

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της Νεώριον Συμμετοχών

Στο 6,3% το ποσοστό συμμετοχής της ΚΕΜ Αναστάσιος Παπανδρέου- Δημήτριος Παπανδρέου - Παναγιώτης Παπανδρέου.
Μηδένισαν τη συμμετοχή τους στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Νεώριον ΑΕ Συμμετοχών οι μέτοχοι της εταιρίας Αναστάσιος Παπανδρέου, Δημήτριος Παπανδρέου και Παναγιώτης Παπανδρέου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι παραπάνω μέτοχοι της εταιρίας Νεώριον ΑΕ Συμμετοχών πραγματοποίησαν συναλλαγές στη μετοχή της εταιρίας και συγκεκριμένα προέβησαν αντιστοίχως στην χρηματιστηριακή διάθεση 1.265.006, 89.600 και 125.000 κοινών ονομαστικών μετοχών με ισόποσα δικαιώματα ψήφου της εταιρίας με αποτέλεσμα τη μεταβολή των ποσοστών συμμετοχής των και των δικαιωμάτων ψήφου αυτών στην άνω εταιρία από 5,4%, 0,4% και 0,5% αντιστοίχως σε 0% (κατερχόμενoι έτσι του ορίου του 5% - αρθ.9 παρ.1 και 2 Ν. 3556/07).

Εξάλλου, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Αναστάσιος Παπανδρέου, με την ιδιότητά του ως συνδικαιούχου της Κοινής Επενδυτικής Μερίδας (ΚΕΜ) Αναστάσιος Παπανδρέου - Δημήτριος Παπανδρέου - Παναγιώτης Παπανδρέου, πραγματοποίησε συναλλαγή στη μετοχή της εταιρίας και συγκεκριμένα προέβη στη χρηματιστηριακή απόκτηση 1.479.606 κοινών ονομαστικών μετοχών με ισόποσα δικαιώματα ψήφου της εταιρίας Νεώριο με αποτέλεσμα τη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής της ΚΕΜ και των δικαιωμάτων ψήφου αυτής και των συνδικαιούχων της στην άνω εταιρία από 0% σε 6,3%.