Skip to main content

Τι απαντά στη Voria.gr ο εκπρόσωπος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Τι απαντά στη Voria ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για την αμοιβή του γνωστού τραγουδιστή μέσω... Βουλγαρίας.

Τη δική του εκδοχή για την πολύκροτη υπόθεση της πληρωμής μέσω... Βουλγαρίας του δημοφιλούς καλλιτέχνη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου για τη συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης έδωσε στη Voria.gr ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου (Stray Music) του τραγουδιστή, Ελισσαίος Πατσέλας.

Ο κ.Πατσέλας τονίζει ότι η εταιρεία προσέγγισε το γραφείο του ώστε να διοργανώσει τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Ξάνθη, οι δύο πλευρές συμφώνησαν και στη συνέχεια κατατέθηκε η πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ξάνθης,το οποίο ενέκρινε την ανάθεση του έργου στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Ο κ. Πατσέλας υποστηρίζει πως ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για μια εταιρία με έδρα την Βουλγαρία, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης και τη δημοσίευση της αμοιβής του κ. Παπακωνσταντίνου στην Διαύγεια. Μάλιστα, καλύπτει πλήρως τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, καθώς, όπως λέει, ο δημοφιλής τραγουδιστής  «δεν έχει καμιά εμπλοκή στις συμφωνίες που αποφασίζονται για τις συναυλίες, δεν γνωρίζει τις εταιρείες που είναι συμβεβλημένες με το δικό μου γραφείο, απλώς ενημερώνεται για τη δική του αμοιβή και δηλώνει αν συμφωνεί με την πρόταση».

Στη συνέχεια ο μάνατζερ του γνωστού καλλιτέχνη  έκανε λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας, καθώς, όπως ανέφερε, «από τις 16.500 ευρώ, οι 8.000 που αφορούν την αμοιβή του καλλιτέχνη φορολογούνται κανονικά στην Ελλάδα, ενώ από τις υπόλοιπες, εάν αφαιρεθούν τα στάνταρ έξοδα (μετακινήσεις, διαμονή καλλιτεχνών, γεύματα, διαφήμιση και προβολή της συναυλίας) μένει ένα μικρό ποσό για την αμοιβή της εταιρείας, το οποίο πράγματι φορολογήθηκε στη γείτονα χώρα αλλά απέχει πολύ από τις 16.500 ευρώ».

Κλείνοντας δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και στον ίδιο τον Β. Παπακωνσταντίνου λέγοντας πως «είναι άδικο να εμπλέκεται, κατ' αυτόν τον τρόπο, το όνομα ενός καλλιτέχνη όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές τις αδιαπραγμάτευτες αρχές που τον χαρακτηρίζουν».