Skip to main content

Αλέξης Τσίπρας : «Λευκή επιταγή ζητά το ΠΑΣΟΚ»

Ψήφο συνείδησης ζήτησε από τους πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος περιόδευσε στην Κομοτηνή. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η ΝΔ έχει οδηγήσει την κοινωνία σε κατάρρευση, ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣ
Ψήφο συνείδησης ζήτησε από τους πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος περιόδευσε στην Κομοτηνή. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η ΝΔ έχει οδηγήσει την κοινωνία σε κατάρρευση, ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι μοιράζει υποσχέσεις ζητώντας παράλληλα λευκή επιταγή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ανεργίας στη Θράκη.

«Είδαμε τους εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που είναι 20 μήνες απλήρωτοι και βρέθηκαν έξω από την Αγροτική Τράπεζα για να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται. Από μια τράπεζα η οποία πήρε μεγάλο μέρος των εγγυήσεων και των ρευστών των 28 εκατ. και δεν έχει δώσει τίποτα στην πραγματική οικονομία» συνέχισε.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι με ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα στην ξεχασμένη κοινωνία, δίπλα στους ανέργους, τους εργαζόμενους και τους νέους


Στη  Μαρίνα της Γλυφάδας βρέθηκε το πρωί, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων-Πρασίνων, Νίκος Χρυσόγελος ο οποίος συναντήθηκε με τους υπευθύνους της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΑΡΧΕΛΩΝ» για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.