Skip to main content

Αλβάρεζ: «Θυμίζει Αργεντινή η Τούμπα»

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Λεάντρο Αλβάρεζ.

 

Με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα της Τούμπας αναφέρθηκε ο Λεάντρο Αλβάρεζ του Ολυμπιακού Βόλου, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM».
 
Αναλυτικά:
 
Για τα πλέι οφ και σχόλιό του για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει γενικότερα μία συγκλονιστική χρονιά φέτος. Του αξίζει εκεί που βρίσκεται δηλαδή στην 2 θέση των πλέι οφ. Παίζει πολύ καλά και ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος και αυτό φαίνεται ότι μόνο αυτός πέρασε από τον Βόλο και μας κέρδισε, αφού Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχασαν δείχνοντας ότι είχε ένα στοιχείο παραπάνω".
 
Για το αν άξιζε ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση των πλέι οφ: "Μετά από μία τόσο μεγάλη χρονιά, έχοντας συνέχεια δύο παιχνίδια την εβδομάδα, είναι πολύ σημαντικό αυτό που πέτυχε. Παρόλα αυτά το επίπεδο του ΠΑΟΚ ήταν το πιο υψηλό και είναι μία ομάδα που δε θα σου έκανε κάποια κακή έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ ήταν σταθερά ο καλύτερος αν και σε μία σειρά έξι παιχνιδιών σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να έχεις ένα κακό παιχνίδι".
 
Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Είναι κάτι που δεν το έζησα μόνο χθες στα πλέι οφ αλλά και κάθε φορά στην Τούμπα. Μου θυμίζει τα γήπεδα στην Αργεντινή με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούνε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και μπορώ να την συγκρίνω μόνο με αυτήν που επικρατεί στην πατρίδα μου. Όλοι θέλουν το ζεστό κλίμα που δημιουργούν αυτοί οι οπαδοί αφού είναι ο δωδέκατος παίκτης. Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό και θα ήθελα να το ζήσω και εγώ αυτό. Έπαιξα πέντε χρόνια στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και αυτό που βλέπω στην Τούμπα μου θυμίζει πολλά από εκεί και μία από τις μεγάλες ομάδες".
 
Για την φετινή χρονιά με τον Ολυμπιακό Βόλου: "Αισθάνομαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Ο Ολυμπιακός Βόλου αν και νεοφώτιστη ομάδα έπαιξε σε υψηλό επίπεδο και πέτυχε πάρα πολλά".
 
Για το πώς βλέπει την νέα αγωνιστική περίοδο για τον Ολυμπιακό Βόλου και τον ίδιο: "Ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά γιατί προόδευσα και οικογενειακά με την γέννηση του παιδιού μου και επαγγελματικά γιατί προχωράω μπροστά ως ποδοσφαιριστής".
 
Για το αν θα έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Το συμβόλαιο μου δεν αλλάζει. Αν ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότατα ενδιαφερθεί με χαροποιεί πολύ, με κάνει να προχωράω παρακάτω και να αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου. Παρόλα αυτά το συμβόλαιο μου ισχύει και θα είμαι στον Ολυμπιακό Βόλου και την νέα χρονιά και θα είμαι εκεί όσο λέει το συμβόλαιο μου".