Skip to main content

Akritas: Νέο management team και αύξηση στις πωλήσεις

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη βιομηχανία ανέλαβε ο κ. Ευθύμης Κωνσταντόπουλος και γενικού διευθυντή ο κ. Σαράντης Γκάγκας.

H βιομηχανία ξύλου AKRITAS που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας, ενισχύει την ομάδα Διοίκησης στοχεύοντας στην επιτάχυνση των αναπτυξιακών της ρυθμών, επιλογή που ήδη φέρνει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα καθώς ο κύκλος εργασιών στο Α’ τρίμηνο του 2017 καταγράφει αύξηση πάνω από 20% έναντι του αντιστοίχου περυσινού τριμήνου.

Στο νέο management team καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε ο κ. Ευθύμης Κωνσταντόπουλος. Ο κ. Κωνσταντόπουλος έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο LSE και στο SDA Bocconi. Πρόσφατα διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών της Ελληνικά Λαχεία, εταιρείας του Ομίλου ΟΠΑΠ, ενώ κατά την επαγγελματική του διαδρομή υπήρξε partner στο τμήμα Strategy & Operations της Deloitte.

Στο νέο διοικητικό σχήμα της AKRITAS, την θέση του Γενικού Διευθυντή ανέλαβε ο κ. Σαράντης Γκάγκας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κατείχε την θέση του Εμπορικού Διευθυντή , συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρίας , στην οποία εργάζεται επί 29 χρόνια. Ο κ. Γκάγκας έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες .

Η Διοίκηση εκτιμά ότι παρά την παρατεταμένη οικονομική κρίση στην χώρα μας, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και γι αυτό επεξεργάζεται νέο επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.