Skip to main content

Ακρίτα: «Σκατόψυχοι όσοι πανηγυρίζουν για το κλείσιμο του Mega»

Tο Mega ανήκει στους απλούς εργαζομένους και όχι στους μετόχους ή τους υψηλόμισθους, τόνισε η δημοσιογράφος και συγγραφέας στο Facebook.

Θέση για τις δραματικές εξελίξεις στο Mega πήρε η δημοσιογράφος και συγγραφέας, 'Ελενα Ακρίτα που με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της εναντίον όλων όσον όπως τόνισε χαρακτηριστικά «χαίρονται και πανηγυρίζουν» ενώ μάλιστα τους χαρακτηρίζει «σκατόψυχους».

Παράλληλα η κ. Ακρίτα τονίζει πως το «Μεγάλο κανάλι» που κλείνει ανήκει στους απλούς εργαζομένους και όχι στους μετόχους ή τους υψηλόμισθους.

Παρακάτω η ανάρτηση της 'Ελενας Ακρίτα:

Διαβάζουμε κάτι χαριτωμενιές για το Mega και το «κουμπί 4 στο τηλεκοντρόλ». Γελάσαμε πάλι βρε σε καλό να μας βγει. Ασχέτως που έχουμε μπλέξει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες μερικοί εδώ μέσα. Δεν παθαίνουν τίποτα τραπεζίτες, μέτοχοι, υψηλόμισθοι και λοιποί συγγενείς.

Το Mega που κλείνει είναι του δημοσιογράφου, του τεχνικού, του σκηνοθέτη, του ηθοποιού. Το Mega που κλείνει είναι της μακιγιέζ, της κομμώτριας, του καφετζή. Είναι του οδηγού, του θυρωρού, της Αναστασίας στη γραμματεία. Της Εύας, του Χάρη, του Τάσου, του Γιάννη, της Σοφίας.

Όποιος πανηγυρίζει, λοιπόν, ας παει στο διάολο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατόψυχους εδώ μέσα.