Skip to main content

Ακόμα δύο συλλήψεις για την επίθεση κατά του Μπουτάρη

Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 17 και 20 ετών. Νωρίτερα χθες οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν και στη συνέχεια συνέλαβαν ακόμα δύο άτομα.

Συνελήφθησαν δύο από τους τρεις άντρες που προσήχθησαν χθες το βράδυ για να εξεταστεί η συμμετοχή τους στην επίθεση κατά του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη (δείτε εδώ).

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς άντρες, ηλικίας 17 και 20 ετών. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα χθες οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν και στη συνέχεια συνέλαβαν ακόμα δύο άτομα (δείτε εδώ). Πρόκειται για δύο Έλληνες 20 και 36 ετών, εκ των οποίων ο δεύτερος είναι ομογενής από τη Γεωργία. (Περισσότερα εδώ). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος φέρεται να είναι ένα από τα άτομα που έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του δημάρχου Θεσσαλονίκης και ο οποίος τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 36χρονος συλληφθείς φέρεται να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές. (Περισσότερα εδώ).

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και κατά περίπτωση για διακεκριμένες φθορές, ενώ οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών με την αυτόφωρη διαδικασία.