Skip to main content

Ακυρώνεται ο τελευταίος διαγωνισμός για το κτηματολόγιο

Η ακύρωση αφορά την «ανάθεση συμβάσεων μελετών κτηματογράφησης και υποστηρικτικών υπηρεσιών για τη δημιουργία εθνικού κτηματολογίου»

Τον διαγωνισμό για τη δημιουργία εθνικού κτηματολογίου στο υπόλοιπο της χώρας ακύρωσε, με σημερινή του απόφαση, το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Κτηματολογίου και Χαρτογράφησης (ΕΚΧΑ).

Το δ.σ., όπως επισημαίνεται, προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία της προκήρυξης νέου διαγωνισμού.

Σημειώνεται ότι η ακύρωση αφορά την «ανάθεση συμβάσεων μελετών κτηματογράφησης και υποστηρικτικών υπηρεσιών για τη δημιουργία εθνικού κτηματολογίου στο υπόλοιπο της χώρας (ΚΤΙΜΑ-13)». Ουσιαστικά πρόκειται για σειρά 28 διαγωνισμών προϋπολογισμού 572 εκατ. ευρώ που αφορούν στο 65,14% της έκτασης της χώρας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Σήμερα, 17 Μαρτίου 2016, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση ΑΕ (ΕΚΧΑ ΑΕ) αποφάσισε την ακύρωση του διαγωνισμού "ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΚΤΙΜΑ-13) και προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία της προκήρυξης νέου διαγωνισμού για την κτηματογράφηση του υπολοίπου της χώρας.