Skip to main content

«Άκυρο» του ΠΑΟ σε Λάτσιο για Μπεργκ, ανανεώνει ο Σουηδός

Οι Ιταλοί έκαναν πρόταση ύψους 6 εκ. ευρώ στο «τριφύλλι» για να αποκτήσουν τον Μπεργκ, ωστόσο, η απάντηση της διοίκησης ήταν αρνητική

Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Μετά τον Κάρλος Ζέκα οι διοικούντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην υπόθεση του Σουηδού στράικερ, με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Ο Μπεργκ με τις εμφανίσεις του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσά τους και της Λάτσιο. Οι Ιταλοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, έκαναν πρόταση ύψους 6 εκ. ευρώ στο «τριφύλλι» για να αποκτήσουν τον Μπεργκ, ωστόσο, η απάντηση της διοίκησης ήταν αρνητική.

Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν είναι να πουλήσουν τον Σουηδό, αλλά να τον κραστήσουν για πολλά χρόνια ακόμη στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, φέρονται, να έχουν στείλει ήδη στον παίκτη και στον εκπρόσωπό του όλα τα σχετικά έγγραφα του τρέχοντος συμβολαίου του παίκτη έως το 2020 με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το 1.2 εκ. ευρώ (με τα μπόνους).

Υπάρχει μια μικρή διαφορά από την πλευρά του ποδοσφαιριστή η οποία θεωρείται ότι θα ξεπεραστεί γρήγορα και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση έχει μπει στην τελική της ευθεία.