Skip to main content

Για όγδοη ημέρα χωρίς λεωφορεία - Στα χέρια Σπίρτζη η λύση

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει προτείνει προς το υπουργείο Μεταφορών τα χρήματα της διαιτησίας να καλυφθούν άμεσα από το δημόσιο.

Δεμένο κρατούν το χειρόφρενο οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, για 8η συνεχόμενη μέρα, παρατείνοντας την ταλαιπωρία των πολιτών στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ πραγματοποιούν από την περασμένη Δευτέρα επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

«Το μέλλον των κινητοποιήσεων εξαρτάται από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών», όπως ανέφερε το πρωί στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων , Δημήτρης Τσερμενίδης.

Όπως είπε, «δεν θα γίνει γενική συνέλευση σήμερα. Οι επόμενες κινήσεις μας εξαρτώνται αποκλειστικά από την απάντηση που θα μας δώσει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης». Επισήμανε ότι «μόλις έχουμε απάντηση από τον υπουργό θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του συνδικάτου και θα πάρουμε αποφάσεις».

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει προτείνει προς το υπουργείο Μεταφορών τα χρήματα της διαιτησίας να καλυφθούν άμεσα από το δημόσιο προκειμένου να μην λάβει δάνειο. «Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τον Χρήστο Σπίρτζη και εντός της ημέρας αναμένουμε τις υπογραφές», δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.