Skip to main content

Αήττητη παραμένει η Κέρκυρα

Νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η Κέρκυρα στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή επί του Αγροτικού Αστέρα με σκορ 3-2, ο οποίος αγωνίστηκε με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο. Δυο κερδισμένα πέναλτι για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ η οποία εκμεταλλεύτηκε μόνο το ένα.

Ο Αγροτικός Αστέρας προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Δεινόπαπα και Μπεκιάρη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Γιαννιτσανάκη και έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αρχικά, καθώς ο Γιακουμής απέκρουσε πέναλτι του Τσίγκα.

Με νέο πέναλτι ο Τσίγκας έγραψε το 2-2 και με γκολ του Μπέρνς η Κέρκυρα πέτυχε την ολική ανατροπή με σκορ 3-2.
Ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κρουσταλέλη. 

Αναβλήθηκε ο αγώνας Αιγάλεω- Ολυμπιακός Βόλου

Σε αναβολή του αγώνα Αιγάλεω - Ολυμπιακός Βόλου οδηγήθηκε η Ένωση Β΄ και Γ΄ Εθνικής, μετά την άρνηση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Χαϊδαρίου. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μπροστά στον φόβο της μετάδοσης του νέου ιού της γρίπης και ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Δάσους Χαϊδαρίου όπου ήταν προγραμματισμένος δεν θα διεξαχθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, μετά από έγγραφο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ το οποίο αρνείται  τη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Δάσους Χαϊδαρίου για να μην υπάρξει μετάδοση του υιού Η1Ν1,  αναβάλλεται και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφό, μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ κατηγορίας».

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Κέρκυρα-Αγροτικός Αστέρας 3-2

Κυριακή 15 Νοεμβρίου

15.00 Εθνικός Αστέρας- Πιερικός
15.00 Παναιτωλικός- Διαγόρας Ρόδου
15.00 ΟΦΗ- Ηλιούπολη
15.00 Δόξα Δράμας- Θρασύβουλος
15.00 Ρόδος- Πανσερραϊκός
15.00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Ιωνικός
Αιγάλεω- Ολυμπιακός Βόλου (αναβλήθηκε)

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου

18.00 Εθνικός- Καλαμάτα