Skip to main content

Aύριο το μεσημέρι η εκδίκαση για το υβριστικό πανό κατά Σαββίδη

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το υβριστικό πανό κατά του ομογενή επιχειρηματία

Την υπόθεση του υβριστικού πανό εναντίον του Ιβάν Σαββίδη και της οικογενείας του που ανήρτησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα εκδικάσει αύριο το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 03/11/2017 και ώρα 15:30) την παρακάτω ΠΑΕ:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κατόπιν εκδόσεως της υπ’ αριθμ. 275/31-10-2017 μη οριστικής αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, για τη διενέργεια των διαταχθεισών συναφώς συμπληρωματικών αποδείξεων, σας ενημερώνουμε ότι η επαναλαμβανόμενη συζήτηση ενώπιόν μας για τις πειθαρχικές παραβάσεις, που σας έχουν αποδοθεί με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 375/25-10-2017 κλήση μας προς απολογία, η οποία στρέφεται σε βάρος σας, προσδιορίσθηκε, κατόπιν συντμήσεως της προθεσμίας κλητεύσεώς σας σε δώδεκα (12) ώρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών της Ε.Π.Ο., κατά τη δικάσιμο της 03ης-11-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30».