Skip to main content

Άγρια δολοφονία 83χρονου μέσα στο σπίτι του στο Πικέρμι για 100 ευρώ!

Ένας 83χρονος δολοφονήθηκε άγρια από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι χθες βράδυ στο Πικέρμι με την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής να διενεργεί προανάκριση.

Άγρια δολοφονία ηλικιωμένου αποκαλύφθηκε χθες βράδυ στο Πικέρμι. Το θύμα είναι ένας 83χρονος που είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι.

Τον ηλικιωμένο άνδρα, βρήκε η σύζυγός του μόλις επέστρεψε στο σπίτι, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο χώρος ήταν αναστατωμένος. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

'Οπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, τα  τραύματα έγιναν από άγνωστο όργανο και του προκάλεσαν θανατηφόρες κακώσεις στο κεφάλι. Η πόρτα δεν φέρει ίχνη παραβίασης, ωστόσο το σπίτι φέρει ίχνη έρευνας.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ εκτιμάται πως το κίνητρο ίσως είναι η ληστεία.

Σύμφωνα με το newsit, στο οικόπεδο, υπάρχει το σπίτι στο οποίο έμεναν τα παιδιά και ο γαμπρός του, ενώ στην πίσω πλευρά υπάρχει το λυόμενο που κατοικούσε ο ίδιος. Το οικόπεδο προστατεύεται από φράχτη από τον οποίο και μπήκαν ο κλέφτης ή οι κλέφτες.

Σύμφωνα και με τη μαρτυρία του κ. Χρήστου, μάστορα που βοηθούσε τον 83χρονο σε διάφορες δουλειές, οι κλέφτες είχαν πάρει από το λυόμενο σπίτι όλα κι όλα 100 ευρώ. Στην περιοχή μάλιστα οι διαρρήξεις είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο, σύμφωνα με τον ίδιο.