Skip to main content

Άγονος κηρύχθηκε ο πλειστηριασμός για τα ακίνητα της ΒΙΟ.ΜΕ.

Η αρχική τιμή των ακινήτων ανέρχεται στα 33 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η μειωμένη αξία με την οποία διενεργήθηκε ο πλειστηριασμός ήταν τα 22.600.000 €.

Άγονος κηρύχθηκε ο πλειστηριασμός για τα ακίνητα της Φίλκεραμ Johnson που διαχειρίζεται η ΒΙΟ.ΜΕ. από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς δεν εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος πλειοδότης.

Για το σύνολο των ακινήτων είναι προγραμματισμένοι συνολικά τέσσερις πλειστηριασμοί. Οι επόμενοι αναμένεται να διεξαχθούν στις 18/01, στις 25/01 και την 1η Μαρτίου.

Η αρχική τιμή των ακινήτων ανέρχεται στα 33 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η μειωμένη αξία με την οποία διενεργήθηκε ο πλειστηριασμός ήταν τα 22.600.000 ευρώ.

«Πρόκειται για συνολικά 15 οικόπεδα, ένα από αυτά το έχει δεσμεύσει και το λειτουργεί η ΒΙΟ.ΜΕ.», δήλωσε στη Voria.gr ο Μάκης Αναγνώστου, εργαζόμενος της επιχείρησης και πρόσθεσε: «Εμείς ζητάμε από αυτά, τα εννέα να βγουν σε πλειστηριασμόγια να αποζημιωθούν οι συνάδελφοι της Φίλκεραμ Johnson για τα δεδουλευμένα τους».

«Για τα υπόλοιπα έξι, ζητάμε να παρέμβει το κράτος ώστε να δεσμευθούν, για να πληρωθούν τα χρέη προς ΙΚΑ και Δημόσιο και εν τέλει να περάσουν στα χέρια της ΒΙΟ.ΜΕ. ώστε να λειτουργήσει πλήρως το εργοστάσιο», κατέληξε ο κ. Αναγνώστου.