Skip to main content

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Χτύπησε ο Πρίγιοβιτς, φόβοι για σοβαρή ζημιά

Ο υψηλόσωμος επιθετικός κτύπησε στην κλείδα και θα υποβληθεί άμεσα σε ακτινολογικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς

Δυσάρεστα νέα επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ για τον Βλάνταν Ιβιτς που είδε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να χτυπά στον ώμο και να αποχωρεί τραυματίας.

Σύμφωνα με την πρώτη κλινική εκτίμηση, ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει υποστεί ζημιά στην κλείδα και αναμένεται -εκτός απροόπτου- να να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου.

Ο Πρίγιοβιτς υποβλήθηκε άμεσα σε ακτινολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ.

Αν όλα τα παραπάνω επαληθευτούν το πλήγμα θα είναι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ, καθώς εκφράζονται φόβοι ακόμα και για να τεθεί νοκ άουτ από την υπόλοιπη διάρκεια της σεζόν. Παρ' όλα αυτά, για την ώρα τίποτα δεν είναι βέβαιο και άπαντες περιμένουν την απόφαση που θα λάβει το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, σχετικά με το πώς θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο Πρίγιοβιτς έχει κτυπήσει στο συγκεκριμένο σημείο, αφού είχε τραυματιστεί ξανά τον περασμένη Δεκέμβριο, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της Λέγκια.

Από εκεί και πέρα, ο Λέο Μάτος προπονήθηκε κανονικά και οι Στέλιος Μαλεζάς (διάστρεμμα), Τζάλμα Κάμπος (θλάση) συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε το κομμάτι της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας. Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (16/3) θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.