Skip to main content

Αγωνία στον Άρη για την απάντηση της Μπόκα Τζούνιορς

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασιστεί ο εκ νέου ορισμός του φιλικού των «κιτρινόμαυρων» με τον σύλλογο από την Αργεντινή

Με αγωνία περιμένουν στον Άρη την οριστική απάντηση της Μπόκα Τζούνιορς για τη ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου το φιλικό παιγνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Προς το παρόν, και μετά το κώλυμα που δήλωσαν οι Αργεντίνοι για να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη σήμερα Δευτέρα, για να παίξουν φιλικό την Τετάρτη, η προπώληση των εισιτηρίων έχει… παγώσει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport».

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ από την Παρασκευή (22/9), οπότε και δέχτηκαν το απρόσμενο τηλεφώνημα από την Αργεντινή, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους υπευθύνους προκειμένου να βρεθεί μια κοινή ημερομηνία που θα ταιριάζει και στο καλεντάρι της FIFA. Με βάση το πρόγραμμα της Μπόκα, η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού είναι η 11η Οκτωβρίου, αφού μετά το παιχνίδι Κυπέλλου, ξημερώματα Πέμπτης, έχει αγώνα πρωταθλήματος ξημερώματα Δευτέρας και το επόμενο είναι προγραμματισμένο για τις 16/10, λόγω της διακοπής όλων των Πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις που έχουν οι εθνικές ομάδες για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αυτό βέβαια, σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν σημαίνει ότι στην αποστολή των Αργεντινών θα βρίσκονται ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, αλλά όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Μπόκα εξ αρχής έχει αποφασιστεί να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ένα σύνολο παικτών από την πρώτη ομάδα (σ.σ. 5-6 ποδοσφαιριστές) και την Κ20.