Skip to main content

Αγώνας δρόμου για τις υποτροφίες του Κολλεγίου Ανατόλια

Η πρωτοβουλία έχει στόχο την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια.

Ο περιβάλλων χώρος του Κολλεγίου Ανατόλια με τα πανέμορφα δενδρόφυτα μονοπάτια μετατρέπεται σε μία ξεχωριστή διαδρομή για τον αγώνα δρόμου που διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια και το Κολλέγιο Ανατόλια. Ο αγώνας περιλαμβάνει μία διαδρομή 5 χλμ. και μία διαδρομή 600 μ. για παιδιά έως ΣΤ’ Δημοτικού.

Η πρωτοβουλία έχει στόχο την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια και εκείνους που αγαπούν τον αθλητισμό και, ιδιαίτερα, το running.

Το Κολλέγιο Ανατόλια διατηρεί, σήμερα, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα, και έχει χορηγήσει συνολικά περισσότερες από 1.000 υποτροφίες με κριτήρια που αξιολογούν την οικονομική κατάσταση του μαθητή και την επίδοσή του. Σήμερα, σχεδόν το 25% του μαθητικού σώματος του Κολλεγίου Ανατόλια λαμβάνει υποτροφία από 100% ως 25% του ποσού των διδάκτρων. Οι υποτροφίες προέρχονται από κληροδοτήματα και δωρεές προς το σχολείο από ιδιώτες, φορείς και ιδρύματα που αναγνωρίζουν την αξία της ποιοτικής εκπαίδευσης, και ενισχύονται από ενέργειες όπως η συγκεκριμένη. Ο Σύλλογος Αποφοίτων είναι σταθερός υποστηρικτής του προγράμματος υποτροφιών του Κολλεγίο Ανατόλια.

Η παροχή υποτροφιών είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Κολλεγίου Ανατόλια από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του στη Μερζιφούντα του Πόντου, όπως αναφέρεται σε σχετική ναακοίνωση του ιδρύματος. Σε κάθε περίοδο της ιστορίας του το Κολλέγιο Ανατόλια υποστήριζε μαθητές με περιορισμένα οικονομικά μέσα από όλη την Ελλάδα βοηθώντας τους να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.

Χορηγοί του Αγώνα Δρόμου: Απ΄ τα περιβόλια του Βεζύρογλου, Βίκος Cola, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ – Άννα Βιλδιρίδη & Σία, INSURE – ασφαλιστικό πρακτορείο Αθανάσιος Πόππης, διαφημιστική εταιρία Minds Strategies, MINERVA, MLS Innovation Inc., οφθαλμολογικό κέντρο OPHTHALMICA, Saucony, Swim College, ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε.

Ώρα προσέλευσης: 10:30
Εγγραφές μέχρι 1 Μαΐου 2018

Συμμετοχή στον αγώνα 5χλμ.: €10,00. Πληροφορίες για την καταβολή συμμετοχής: Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια (ΣΑΑΚ Ανατόλια) 2310 238 835
Παιδικός αγώνας 600 μ. για μαθητές έως ΣΤ’ Δημοτικού: Δωρεάν συμμετοχή

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Για τον δρόμο των 5 χλμ. κάντε κλικ εδώ // Για τον παιδικό αγώνα των 600 μ. κάντε κλικ εδώ