Skip to main content

Αγώνας δρόμου για την πληρωμή 7000 δικαιούχων αγροτικών Προγραμμμάτων

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η Νομαρχία Λάρισας, προκειμένου να πληρωθούν 7000 παραγωγοί του νομού που μετέχουν σε γεωργοπεριβαλλοντικά προγράμματα για το έτος 2009 και να μην «μπλέξουν» με την υπό
Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί  η Νομαρχία Λάρισας, προκειμένου να πληρωθούν 7000 παραγωγοί του νομού που μετέχουν σε γεωργοπεριβαλλοντικά προγράμματα για το έτος 2009 και να μην «μπλέξουν»  με την υπό ίδρυση Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Μετά από πιέσεις του νομάρχη Λουκά Κατσαρού, ο ΟΠΕΚΕΠΕ απέστειλε στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης τις εξατομικευμένες καταστάσεις των παραγωγών προκειμένου να γίνουν οι τελικές διασταυρώσεις και να ξεκινήσουν οι πληρωμές.

Κατόπιν αυτού ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός έδωσε εντολή προς την Υπηρεσία  να προωθηθούν αμέσως οι έλεγχοι. Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το θέμα στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο νομάρχης Λάρισας, με δηλώσεις του, ζήτησε και πάλι να γίνουν αμέσως οι νέες προκηρύξεις των εν λόγω Προγραμμάτων από το Υπουργείο, αφού και τα χρήματα υπάρχουν και αναγκαίο είναι να ενισχυθεί άμεσα ο αγροτικός τομέας με ταυτόχρονη βελτίωση του περιβάλλοντος αλλά και της ποιότητας των προϊόντων.