Skip to main content

Αγώνας δρόμου για την επισκευή του αγωγού της ΕΥΑΘ (φωτο+vid)

Τα συνεργεία εργάζονται στο σημείο από τη 1:00 τα ξημερώματα για την αποκατάσταση της βλάβης που άφησε χωρίς νερό το κέντρο και την Ευαγγελίστρια.

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες από συνεργεία της ΕΥΑΘ για την αποκατάσταση της βλάβης σε κεντρικό ωθητικό αγωγό στο κέντρο της πόλης, στο ύψος της Δωδεκανήσου με την Εγνατία.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγωγός έσπασε το βράδυ του Σαββάτου και είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς νερό το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και η Ευαγγελίστρια, ενώ για μικρό διάστημα κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας επηρεάστηκαν και άλλες περιοχές.

Τα συνεργεία της ΕΥΑΘ εργάζονται στο σημείο από τη 1:00 τα ξημερώματα για την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία περιελάμβανε και επέμβαση συνεργείων της ΔΕΗ, καθώς γύρω από τον αγωγό υπήρχαν αρκετά καλώδια μέσης τάσης (20.000 Volt).

Σημειώνεται ότι στην περιοχή γύρω από τις εργασίες σημειώνεται και διακοπή ηλεκτροδότησης για λόγους ασφαλείας. Όπως ενημερώνει η ΕΥΑΘ, η υδροδότηση θα αποκατασταθεί λίγο μετά τις 17:00.