Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκαψαν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Δημήτρη Κανελλάκη

Μαφιόζικο χτύπημα έξω από το σπίτι του γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου, Δημήτρη Κανελλάκη. Ανακοίνωση-καταπέλτης του ομίλου Metromedia

Στις φλόγες τυλίχθηκε χθες το αυτοκίνητο του Δημήτρη Κανελλάκη, γνωστού αθλητικού ρεπόρτερ που εργάζεται στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis και στην Nova.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ξημερώματα ου Σαββάτου, σε περιοχή της Πυλαίας, άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν έξω από την οικία του, προκαλώντας φθορές στο μπροστινό τμήμα του, αλλά και σε άλλα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα κοντά στο σημείο της άνανδρης επίθεσης.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τον δραστών.

Με ανακοίνωσή του, ο όμιλος Metromedia γνωστοποιεί ότι έχει διαθέσει πολλά στοιχεία στις διωκτικές αρχές για να προχωρήσουν στη σύλληψη των δραστών.

"Γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από την εγκληματική ενέργεια και είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Η εφημερίδα Metrosport, ο ραδιοφωνικός σταθμός Metropolis 95.5 και, γενικότερα, ο όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Meromedia, εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τη μαφιόζικη ενέργεια και τη θερμή συμπαράστασή τους στον Δημήτρη Κανελλάκη και την οικογένειά του. Δηλώνουν, δε, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποκύψουν σε τέτοιου είδους εκβιασμούς", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.