Skip to main content

Αγνοείται 36χρονος Αιγύπτιος αλιεργάτης στη Θάσο

Συνεχίζονται από το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της νότιας Θάσου οι έρευνες για τον εντοπισμό 36χρονου Αιγύπτιου αλιεργάτη, που αγνοείται από χθες (Δευτέρα) το απόγευμα
Με αεροσκάφος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνεχίζονται από το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της νότιας Θάσου οι έρευνες για τον εντοπισμό 36χρονου Αιγύπτιου αλιεργάτη, που αγνοείται από χθες (Δευτέρα) το απόγευμα, καθώς  γλίστρησε από το αλιευτικό  σκάφος «Καπετάν Λάκης» (νηολογίου Θεσσαλονίκης) και έπεσε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Την ώρα εκείνη (6.30μμ) επικρατούσαν στην περιοχή μεταξύ του κόλπου Αστρίδας και νησίδας Παναγίας –όπου ψάρευε το αλιευτικό- άνεμοι έντασης 5-6 μποφόρ, που στη διάρκεια της νύχτας ενισχύθηκαν.

Στις νυχτερινές έρευνες πήραν μέρος ένα ελικόπτερο Super Puma, δύο πλωτά σκάφη του λιμενικού κι ερασιτεχνικά σκάφη από τη Θάσο, αλλά δεν βρέθηκε ίχνος του αγνοουμένου. Σήμερα το πρωί επικρατούν στο Βόρειο Αιγαίο ακόμα δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες (7-8 μποφόρ), με αποτέλεσμα να εμποδίζονται οι έρευνες από τη θάλασσα και να επιχειρεί μόνο το αεροσκάφος. Έως τώρα η αναζήτηση του 36χρονου Αιγύπτιου παραμένει άκαρπη.