Skip to main content

Αγκαλιάζοντας τον Λευκό Πύργο, αγκαλιάζουμε άτομα με Σύνδρομο Down

Τα άτομα που συγκεντρώθηκαν αγκάλιασαν το σύμβολο της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτούς τους ανθρώπους

Στον Λευκό Πύργο συγκεντρώθηκαν μέλη του Συλλόγου Συνδρόμου Down και στελέχη του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με αφορμή την Εβδομάδα Εκδηλώσεων Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου Down.

Τα άτομα αγκάλιασαν το σύμβολο της πόλης, στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτούς τους ανθρώπους. Σημαίες με το σήμα του δικεφάλου ανεμίζουν στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

 

Στην εκδήλωση παραβρίσκονται ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο παλαίμαχος Κούλης Αποστολίδης, η αντιπεριφερειάρχης Γερακίνα Μπισμπινά, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Πέγκας και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου.  



«Περιμένουμε πλέον και την αγκαλιά της πόλης προς τα άτομα με Σύνδρομο Down. Θέλουμε την ομαλή κοινωνική ένταξη και να δείξουμε οτι τα παιδιά μας έχουν δυνατότητες », τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Τσιφλίκης.

Τις εκδηλώσεις, όπως και τον Σύλλογο παιδιών με Σύνδρομο Down, στηρίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.