Skip to main content

Αγκάλιασαν οι Θεσσαλονικείς το «Παζάρι του Βιβλίου»

Tο πρώτο Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη δίνει την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας να αγοράσουν βιβλία σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές από 0,50 λεπτά μέχρι τις 13 Νοεμ

Το πρώτο Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνεται  στη Θεσσαλονίκη, στην ΗΕLEXPO (πύλη ΧΑΝΘ)  από τη Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, και για 20 μέρες, δίνει μία μοναδική ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας  να αγοράσουν βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες  σε  ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Στο παζάρι του Βιβλίου, που διωργανώνεται από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου και το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, υπάρχουν 500.000 βιβλία με εκπτώσεις που ξεκινούν από 70%.

Οι τιμές των βιβλίων αρχίζουν από 0,50 λεπτά. Το 70% των διαθέσιμων βιβλίων έχει τιμή πώλησης κάτω από 3 ευρώ ενώ το 90% κάτω από 5 ευρώ.

Εντυπωσιακό παρών έδωσαν οι Θεσσαλονικείς κατά το πρώτο τριήμερο  λειτουργίας  αφού χιλιάδες φίλοι του βιβλίου κάθε ηληκίας επισκέφτηκαν  το τεράστιο περίπτερο,  ενιαίο για τους  150 εκδοτικούς οίκους που συμμετέχουν στην διοργάνωση, και  αγόρασαν βιβλία σε πολύ προσιτές τιμές.

Το παζάρι του Βιβλίου θα διαρκέσει έως την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και  λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.