Skip to main content

Αγανακτισμένος ο...Πάγκαλος για τους «Αγανακτισμένους»

Εξοργισμένος ως Έλληνας και εξόχως ταπεινωμένος δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της εισόδου της Βουλής, από τους «Αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα.

Εξοργισμένος ως Έλληνας και εξόχως ταπεινωμένος δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της εισόδου της Βουλής, από άτομα του κινήματος «Αγανακτισμένοι πολίτες». Ο κ. Πάγκαλος επέρριψε ευθύνες σ΄ αυτή την κίνηση στους διοργανωτές της συγκέντρωσης, σημειώνοντας ότι «κάποιοι θα έπρεπε να έχουν την ευθύνη για αυτά που γίνονται».

Όπως είπε, «η εντύπωση ήταν ότι αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα είναι κάτι ανωτάτου επιπέδου». Συμπλήρωσε ωστόσο ότι η χθεσινή «παραφυάδα» πρέπει να αποδοκιμαστεί. «Αλλιώς», τόνισε, «θα μπαίνουμε στη Βουλή ελεγχόμενοι από αυτούς που θα είναι στην πόρτα και θα επιτρέπουν την είσοδο σε όποιον βουλευτή τους αρέσει».

Ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε όσους προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν προηγούμενες δηλώσεις του για να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα και σημείωσε ότι ένα αυθόρμητο και συμπαθές κίνημα όπως αυτό ή θα αποκτήσει έναν πολιτικό στόχο ή θα αποσυντεθεί.