Skip to main content

Αυξήθηκε κατά 3% η επιβατική κίνηση της Ryanair τον Δεκέμβριο

Αντίστοιχα, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2016, τον περσινό Δεκέμβριο η πληρότητα αυξήθηκε κατά 1 ποσοστιαία μονάδα αγγίζοντας το 95%.

Κατά 3% αυξήθηκε η επιβατική κίνηση της Ryanair τον Δεκέμβριο, ενώ τον τελευταίο μήνα του έτους την εταιρεία εμπιστεύτηκαν 9.3 εκατ. επιβάτες. 

Αντίστοιχα, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2016, τον περσινό Δεκέμβριο η πληρότητα αυξήθηκε κατά 1 ποσοστιαία μονάδα αγγίζοντας το 95% ενώ η ετήσια επιβατική κίνηση έως τον Δεκέμβριο αυξήθηκε κατά 10% σε 129 εκατομμύρια πελάτες.

«Η επιβατική κίνηση της Ryanair το Δεκέμβριο παρουσίασε 3% αύξηση σε 9.3 εκατομμύρια πελάτες. Παράλληλα, η πληρότητα αυξήθηκε κατά 1 ποσοστιαία μονάδα, αγγίζοντας το 95%, επαληθεύοντας την ανταπόκριση του επιβατικού κοινού προς τους χαμηλούς ναύλους το Δεκέμβριο. Οι επιβάτες της Ryanair μπορούν να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους το 2018. Προσκαλούμε όλους τους επιβάτες μας να κάνουν κράτηση τώρα για το καλοκαίρι του 2018 στο Ryanair.com ή mobile app όπου θα βρουν τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη», δήλωσε ο Kenny Jacobs της Ryanair.