Skip to main content

Χαλκιδική: Ουρές χλμ στην Κρυοπηγή - Αγανάκτησαν οι οδηγοί (φωτο)

Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής - Μποτιλιάρισμα έξω από την Κρυοπηγή λόγω του φαναριού.

Αυξημένη είναι η κίνηση στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, καθώς και σήμερα πολλοί Θεσσαλονικείς επέλεξαν να επισκεφθούν τις παραλίες.

Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, ενώ ουρά χιλιομέτρων από αυτοκίνητα σχηματίζονται έξω από την Κρυοπηγή, ανάλογα με την ώρα και στα δύο ρεύματα από και προς Θεσσαλονίκη, λόγω του φαναριού που υπάρχει στον οικισμό. 

Αρκετοί αγανακτισμένοι οδηγοί, που επικοινώνησαν με τη Voria.gr, αναρωτιούνται ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί το συγκεκριμένο φανάρι, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι -τουλάχιστον μέχρι τις 12:15- δεν είχαν αστυνομικοί της τροχαίας στο σημείο για να διευκολύνουν την κυκλοφορία.

Εν τω μεταξύ, τροχαίο ατύχημα μόνο με υλικές ζημιές σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 πριν το φανάρι της Γερακινής, στο δρόμο προς το δεύτερο πόδι, στο ρεύμα προς Νικήτη. Από το τροχαίο δεν έχουν προκληθεί κυκλοφοριακά προβλήματα.

Αρκετή είναι η κίνηση και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, καθώς ορισμένοι από τους επισκέπτες πήραν το δρόμο προς την επιστροφή.

Κίνηση, χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα, σημειώνεται και στο δίκτυο προς την Πιερία.