Skip to main content

Αυξημένη ήταν η έξοδος των οχημάτων στις γιορτές σε σχέση με πέρυσι

Περίπου 230.000 αυτοκίνητα βγήκαν από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών τόνισε ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σουρβίνος.

Αυξημένη ήταν η έξοδος των οχημάτων στο 12ημερο των γιορτών, όπως δήλωσε ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σουρβίνος, κατά 5.000 οχήματα, σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Περίπου 230.000 αυτοκίνητα βγήκαν από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών τόνισε ο κ. Σουρβίνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM".

Επισήμανε ότι εισήλθαν στη Θεσσαλονίκη 200.000 οχήματα, άρα η επιστροφή των εκδρομέων θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι περίπου 30.000 οχήματα παραμένουν εκτός Θεσσαλονίκης, γεγονός που αποδεικνύει ότι πολλοί Θεσσαλονικείς έχουν παρατείνει τις διακοπές τους μέχρι και το τριήμερο των Θεοφανίων. Αντίθετα κατά την περσινή χρονιά σχεδόν όλα τα οχήματα είχαν επιστρέψει ύστερα από το 12ήμερο των γιορτών.

Ο ίδιος ανέφερε ότι φέτος ήταν λιγότερο αναίμακτη η έξοδος των Θεσσαλονικέων και κύλησε ομαλά η περίοδος των εορτών, ωστόσο θρηνήσαμε περισσότερα θύματα εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.