Skip to main content

Μποτιλιάρισμα στην πρώτη μεγάλη έξοδο του καλοκαιριού προς Χαλκιδική

Σύμφωνα με την αστυνομία, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση σε όλο το δίκτυο της Χαλκιδικής και προς Σιθώνια και προς Κασσάνδρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η έξοδος των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου με το θερμόμετρο στην πόλη να ανεβαίνει συνεχώς. Πολλοί είναι αυτοί που αποφάσισαν να αφήσουν τη Θεσσαλονίκη και να επισκεπτούν τη Χαλκιδική ή την Πιερία

Ήδη από το πρωί αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα εξόδου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Μουδανίων, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα από το ύψος του Mediterranean Cosmos μέχρι και το ύψος της ανηφόρας της Καρδίας.

Το μποτιλιάρισμα ξεκινά από την περιφερειακή στο ύψος της Πυλαίας. Ουρές σχηματίζουν τα αυτοκίνητα και από την Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος του στρατοπέδου Νταλίπη για όσους κατευθύνονται προς τις παραλίες Περαία και Επανομή. Ανάλογη είναι η εικόνα και στη λεωφ. Γεωργικής Σχολής.

Μεγάλο πρόβλημα στην κίνηση των αυτοκινήτων σημειώνεται και στη γέφυρα της Ποτίδαιας. Σημειωτόν τα αυτοκίνητα και πριν τα φανάρια της Νικήτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση σε όλο το δίκτυο της Χαλκιδικής και προς Σιθώνια και προς Κασσάνδρα.

Συνεχής είναι η ροή οχημάτων και προς Πιερία χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.