Skip to main content

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην ΤΟΜΥ Ευόσμου ενόψει της επίσκεψης Τσίπρα

Στο σημείο βρίσκονται αρκετοί αστυνομικοί, ενώ επί της οδού Κοσμά Αιτωλού έχει κλείσει η διέλευση οχημάτων, καθώς και πεζών.

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή γύρω από την Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) στον δήμο Ευόσμου ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στο σημείο βρίσκονται αρκετοί αστυνομικοί, ενώ επί της οδού Κοσμά Αιτωλού έχει κλείσει η διέλευση οχημάτων, καθώς και πεζών, οι οποίοι δεν σχετίζονται με την εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει σήμερα τη λειτουργία της πρώτης, πανελλαδικά, Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ), παρουσία του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Γερακίνα Μπισμπινά, καθώς και οι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Μάρκος Μπόλαρης.

Μετά την τελετή ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συσκέψεις με συνεργάτες του.