Skip to main content

Αυτόνομη Θύρα 10: Σε τοκογλύφους οι μετοχές του Ηρακλή

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του «Γηραιού» ενημέρωσε τον κόσμο για όσα συζητήθηκαν στο Κατσάνειο ενόψει της επόμενης ημέρας του συλλόγου

Τον κόσμο του Ηρακλή αναφορικά με όλα όσα συζητήθηκαν στο Κατσάνειο για την επόμενη ημέρα του συλλόγου ενημέρωσε η «Αυτόνομη Θύρα 10».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του «Γηραιού»:

«Προς ενημέρωση του κόσμου ο οποίος δεν βρέθηκε χθες στο Κατσάνειο και στην συνέλευση η οποία έλαβε χώρα εκεί οφείλουμε να μεταφέρουμε όσα ειπώθηκαν και αυτά τα οποία συμφωνήσαμε.

Αρχικά, τόσο από τη μεριά του συνδέσμου μας όσο και από τη μεριά της επιτροπής σωτηρίας εκπρόσωποι της οποίας βρέθηκαν εκεί, συμφωνήσαμε να πορευτούμε χωρίς διχόνοια, χωρίς συγκρούσεις και σίγουρα χωρίς προστριβές. Διαφωνίες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, όμως όλα αυτά ξεπερνιούνται μέσα από το διάλογο ακόμα και έντονος να είναι και από την καλοπροαίρετη στάση όλων. Αυτό αποδείχτηκε και χθες περίτρανα και γι αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Κατά δεύτερον θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα προς τον κόσμο ο οποίος δυστυχώς έχει διχαστεί, τεχνηέντως κατά τη γνώμη μας, τις τελευταίες ημέρες. Είναι πέρα για πέρα λάθος και αυτοκτονία να μπαίνουμε στο οποιοδήποτε δίπολο έχει από τη μια μεριά τη λύση καγιούλη. Όχι μόνο γιατί η περσινή χρονιά έδειξε το ποιόν αυτού του ανθρώπου.

Είναι λάθος και αυτοκτονικό να μαλώνουμε για το αν είμαστε υπέρ ή κατά μιας μεταβίβασης μετοχών η οποία πολύ απλά δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ. Και ο λόγος για τον οποίον δεν μπορεί να γίνει αυτή η μεταβίβαση είναι πολύ απλά γιατί τις μετοχές του ΗΡΑΚΛΗ δεν τις έχει στα χέρια του ο ημίτρελος καναδός. Ο άνθρωπος αυτός κατέχει μόλις το 30% των μετοχών. Το υπόλοιπο 70% των μετοχών βρίσκεται στα χέρια τοκογλύφων και όχι μόνο ενός. Αυτό το παραδέχτηκε και δημόσια ο καγιούλης στην επιτροπή η οποία των συνάντησε, χωρίς βέβαια να μπεί σε λεπτομέρειες.. Η δυνατότητα να έρθει σε συνεννόηση ο οποιοσδήποτε υποψήφιος αγοραστής με όλους αυτούς είναι μηδαμινή και σίγουρα το ποσό που αξιώνουν ξεπερνάει το ποσό του 1 ευρώ, με το οποίο κοστολόγησε ο ημίτρελος καναδός την ΠΑΕ.

Όλη αυτή η φαρσοκωμωδία που στήθηκε στα ερτζιανά της πόλης και φιλοτέχνησε την αγιογραφία του καγιούλη εχει δυο σκοπούς. Πρώτον να διχάσει τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και να ρίξει και πάλι το ανάθεμα στους κακούς οργανωμένους οι οποίοι διώχνουν τον οποιονδήποτε αγοραστή. Δυστυχώς αν και αυτή η καραμέλα έλιωσε εδω και χρόνια υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν να πέφτουν στην ίδια παγίδα. Ευτυχώς όμως τουλάχιστον ανάμεσα στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ολοένα και λιγοστεύουν. Δεύτερον να περάσει ο χρόνος και να χάσουμε όλες τις προθεσμίες και είτε να αποφευχθεί η περίπτωση ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας να ενδιαφερθεί για την ομάδα, είτε να παρουσιαστεί ως ύστατη λύση να συνεχίσει ο καγιούλης με το υπάρχων ιδιοκτησιακό καθεστώς με τυράκι τη συμμετοχή στη Β εθνική.

Εμείς λοιπόν αυτό που δηλώσαμε και χθες δημοσίως είναι ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να σταματήσει είναι η διαμάχη γύρω από τη λύση καγιούλη γιατί πολύ απλά αυτή δεν υφίσταται. Από εκεί και πέρα μιας και το ερώτημα που μπαίνει είναι τι κάνουμε, εμείς προτείναμε να περιμένουμε τις καταληκτικές ημερομηνίες έτσι ώστε να δούμε αν αυτή η θέση μας θα επιβεβαιωθεί και από εκεί και πέρα να εργαστούν όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από τον ΗΡΑΚΛΗ για την εξεύρεση ενός plan B για την περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας.

Έτσι κανείς δεν θα μπορεί να κατηγορήσει κανέναν για το ναυάγιο καγιούλη και όλο το επικοινωνιακό κόλπο που στήθηκε από δυο συγκεκριμένα ραδιόφωνα της πόλης θα πέσει στο κενό. Βέβαια και αυτό το δηλώνουμε δημόσια, αυτή η στάση μας έχει ένα μεγάλο αρνητικό σημείο. Θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. Εμείς λοιπόν δεσμευόμαστε ότι αυτόν τον πολύτιμο χρόνο που θα χαθεί, θα πάμε να τον γυρέψουμε από όλους αυτούς οι οποίοι είτε πίσω από μικρόφωνα, είτε πίσω από τα social media μας αναγκάζουν να κάνουμε αυτό τον ελιγμό και να κρατήσουμε την ενότητα του κόσμου.

ΥΓ: Καγιούλη αν ειχες συναντηθει με τον προεδρο του συνδεσμου μας, πιστεψε μας η συαντηση σας θα σου ειχε μπει καλά… στο μυαλο!».