Skip to main content

Αυτόνομη Θύρα 10: Μόνοι εναντίον όλων, οδηγός η ψυχή

«Δεν χρειάζεται κανένας οπαδός του ΗΡΑΚΛΗ προσκλητήριο, όλοι ξέρουν πού πρέπει και πού θα βρίσκονται», τονίζει η ανακοίνωση του κυανόλευκου συνδέσμου

Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή ώστε να δώσει το «παρών» τόσο στη Μίκρα για το σαββατιάτικο ντέρμπι της Volley League κόντρα στον ΠΑΟΚ όσο και το αντίστοιχο κυριακάτικο κόντρα στον Δικέφαλο για την Super League απηύθυνε με ανακοίνωσή του ο κυανόλευκος σύνδεσμος φιλάθλων «Αυτόνομη Θύρα 10».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Αυτόνομης:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν χρειάζεται κανένας οπαδός του ΗΡΑΚΛΗ προσκλητήριο για αυτό το σαββατοκύριακο, όλοι ξέρουν πού πρέπει και πού θα βρίσκονται.

Απλά για μας, αυτές οι μέρες αποτελούν την πλέον τρανή απόδειξη όλων όσων λέγαμε αυτό το διάστημα για φυτευτούς μέσα στη ΠΑΕ, για δούρειους ίππους και για εξόφθαλμη παρέμβαση – καθοδήγηση των διοικητικών της ΠΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχει συμφωνία καναδού – καγιούλη – παοκ για να πάρουν 500 εισιτήρια κάτω από το τραπέζι οι φιλοξενούμενοι. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ακόμα δεν έχουν βρει τρόπο να το πράξουν χωρίς να εκτεθούν. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και οι μπάτσοι της αθλητικής βίας οι οποίοι αφού απόλαυσαν ένα δωρεάν ταξίδι στη Γερμανία, ενημερώθηκαν πλήρως και καταστρώνουν το σχέδιο από τη μια να μεταβούν οι φιλοξενούμενοι στο γήπεδο και από την άλλη να σφίξουν τη θηλιά της εγκληματικής οργάνωσης στους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ.

Εμείς λοιπόν ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ βρισκόμαστε στη γνώριμη θέση μας….

ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ….

Δεν είναι το κάλεσμα… είναι η ψυχή που θα σας οδηγήσει…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/2 ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ 21:00 ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2 ΜΙΚΡΑ ΗΡΑΚΛΗΣ – παοκ ΒΟΛΛΕΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2 ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΗΣ – παοκ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΕΤΕ… ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ!!!».