Skip to main content

ΑΘ10 σε Σαββίδη: Μας προκαλείς εμετό και θα μας βρεις μπροστά σου

Πώς απαντούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ για τη σωτηρία του συλλόγου

Σφοδρή επίθεση κατά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος φέρεται να εξέφρασε ενδιαφέρον για την εξεύρεση λύσης σχετικά με τον Ηρακλή, εξαπολύει η «Αυτόνομη Θύρα 10».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του «Γηραιού» χρησιμοποιούν σειρά απαξιωτικών εκφράσεων για τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου» καταλογίζοντάς του ότι κινήθηκε παρασκηνιακά για τον υποβιβασμό των «κυανολεύκων».

Χαρακτηριστικά, ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή αναφέρει:

«Συνέχισε να μιλάς. Συνέχισε να μας προκαλείς. Συνέχισε να κομπάζεις γιατί μας έριξες παρασκηνιακά. Συνέχισε να διαλαλείς το τι είδους άνθρωπος είσαι και πόσο μαύρη ψυχή έχεις. Συνέχισε να μας φέρνεις εμετό. Συνέχισε την ύβρη που διαπράττεις. Συνέχισε να μας θυμίζεις πόσο μεγάλη ομάδα έχουμε και πόσο μικρός είσαι εσύ. Συνέχισε μαζί με τους υπαλλήλους σου να πανηγυρίζεις για τη πτώση μας. Συνέχισε να μεταβάλεις το σωματείο σου σε ό,τι πιο μισητό έχει φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό αθλητισμό. Συνέχισε να γίνεσαι εσύ και το σωματείο σου ο ορισμός του άξεστου νεόπλουτου. Συνέχισε να μας πωρώνεις. Συνέχισε να μας συσπειρώνεις. Συνέχισε να μας κάνεις τόσο αποφασισμένους για το αύριο όσο ποτέ. Συνέχισε να χτυπάς τον εγωισμό μας ώστε να ριχνόμαστε στη μάχη για έναν μεγάλο ΗΡΑΚΛΗ με ακόμη μεγαλύτερη τρέλα. Συνέχισε και θα μας βρεις μπροστά σου…».