Skip to main content

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Καθημερινές εποχούμενες περιπολίες και έρευνες διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Σε νέες συλλήψεις σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, συνέλαβαν δύο νεαρούς ημεδαπούς, οι οποίοι αφαίρεσαν εμπορεύματα από κατάστημα της περιοχής. Αργότερα την ίδια ημέρα, στο κέντρο πόλης, συνέλαβαν 40χρονο αλλοδαπό, διότι αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από πολυκατάστημα.

Βραδινές ώρες χθες στην περιοχή των Αμπελοκήπων, εντόπισαν κατόπιν αναζητήσεων και συνέλαβαν νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από υπεραγορά τροφίμων της περιοχής.

Πέραν των αυτόφωρων συλλήψεων, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν επιπλέον δικογραφίες.

Συγκεκριμένα σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού, διότι τον Σεπτέμβριο του 2016 αφαίρεσε όχημα από την περιοχή της Πολίχνης και ενός 24χρονου ημεδαπού, ο οποίος τέλη Φεβρουαρίου 2017, διέρρηξε μονοκατοικία στην περιοχή της Σίνδου, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.