Skip to main content

Αυτόφωρες συλλήψεις 17 ατόμων πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη 17 ατόμων για διάφορα αδικήματα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο πεζών και εποχούμενων περιπολιών

Στη σύλληψη 17 ατόμων για διάφορα αδικήματα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας, Αλλοδαπών και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν:

·    1 άτομο για απόπειρα ληστείας. Πρόκειται για 33χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του, καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 18-08-2015, σε διαμέρισμα της Άνω Πόλης, ακινητοποίησε ηλικιωμένο με χρήση σωματικής βίας και αφού εξερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους, αποχώρησε χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε. Σημειώνεται ότι, ο συλληφθείς εμπλέκεται και σε έτερη περίπτωση ληστείας, που σημειώθηκε στην περιοχή της Πολίχνης.

·    4 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

·    4 άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

·    3 άτομα για περιπτώσεις κλοπών.

·    2 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

·    3 άτομα για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, λόγω ανακριβούς δήλωσης στοιχείων ταυτότητας.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.