Skip to main content

Αυτό το ποσό αξιώνει η διοίκηση του Καυτανζογλείου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το συνολικό κόστος για ενοικίαση και εργασίες που πρέπει να γίνουν φτάνει τα 2,5 εκ. ευρώ για την τριετία που το στάδιο θα είναι έδρα του «Δικεφάλου»

Συγκεκριμένη πρόταση, κοστολογημένη σε κάθε σημείο της έχει κατατεθεί από τη διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου στην πλευρά του ΠΑΟΚ για την χρήση του γηπέδου από τη νέα σεζόν ως έδρα της ομάδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sport24», το συνολικό κόστος της για την ενοικίαση και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν (υπάρχει αναλυτική κατάσταση με τα ποσά για κάθε μία από αυτές) φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την τριετία στην οποία το στάδιο θα είναι έδρα του «Δικεφάλου».

Οι εργασίες που ζητά η διοίκηση του Καυτανζογλείου είναι συγκεκριμένες (προβολείς, πυρασφάλεια, λίφτινγκ των δημοσιογραφικών θεωρείων) και από εκεί και πέρα, ό,τι παραπάνω θέλει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να κάνει στο γήπεδο αφορούν εξτρά έξοδο γι' αυτή.

Σε σχέση με αυτά που είχε προϋπολογίσει η πλευρά του ΠΑΟΚ υπάρχει διαφορά (όχι σημαντική πάντως). Όπως και να 'χει, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στη σύσκεψη που θα γίνει παρουσία του Ιβάν Σαββίδη με θέμα τη «Νέα Τούμπα».

Ο ομογενής επιχειρηματίας είναι αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση για το άμεσο «ναι» ή την αντιοπρόταση προς την διοίκηση του Καυτανζογλείου.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» μετά το ταξίδι του στην Αθήνα και την παρουσία του στις εγκαταστάσεις του καναλιού «Ε» επέστρεψε στο Ροστόφ και θα έρθει και πάλι αύριο  στη Θεσσαλονίκη για να είναι «παρών» στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.