Skip to main content

Αυτοί είναι οι νέοι γραμματείς του Κινήματος Αλλαγής στη Θεσσαλονίκη

Οι δύο Νομαρχιακές Επιτροπές, Α' και Β' Θεσσαλονίκης, διαθέτουν από 13 μέλη εκ των οποίων πέντε πρόσκεινται στην Φώφη Γεννηματά.

Τους νέους γραμματείς καθώς και τους αναπληρωτές τους, αναδεικνύουν αυτή την εβδομάδα οι νομαρχιακές οργανώσεις του νεοσύστατου Κινήματος Αλλαγής.

Ήδη, χθες το βράδυ εξελέγη ο νέος γραμματέας στη νομαρχιακή επιτροπή Β' Θεσσαλονίκης ενώ αύριο συνέρχεται η νομαρχιακή επιτροπή της Α' προκειμένου να εκλέξει κι αυτή την ηγεσία της.

Γραμματέας στη Β' εξελέγη ο Γιάννης Κυανίδης ο οποίος είχε διατελέσει γραμματέας στην ίδια οργάνωση και το προηγούμενο διάστημα, επί Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αναπληρωτής του εξελέγη ο Αχιλλέας Μεταλούλης ο οποίος επίσης είχε το ίδιο αξίωμα και πριν.

Στην Α' Θεσσαλονίκης η νομαρχιακή επιτροπή πρόκειται να συνεδριάσει αύριο το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του γραμματέα θα διεκδικήσει ο Χρήστος Παπαστεργίου, συνδικαλιστής στο χώρο των νοσοκομειακών γιατρών, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ.

Οι δύο Ν.Ε. διαθέτουν από 13 μέλη εκ των οποίων πέντε πρόσκεινται στην Φώφη Γεννηματά, από δύο διαθέτουν οι Νίκος Ανδρουλάκης, το Ποτάμι και το ΚΙΔΗΣΟ και από έναν ο Γιώργος Καμίνης και η Δημοκρατική Αριστερά.

Το επόμενο διάστημα, έως τις αρχές Ιουνίου, πρόκειται να γίνουν οι νομαρχιακές συνελεύσεις στις δύο οργανώσεις και θα ακολουθήσει η εκλογή των γραμματέων των τοπικών οργανώσεων.