Skip to main content

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League

O Δικέφαλος προκρίθηκε ως δεύτερος στα νοκ άουτ πίσω από την Φιορεντίνα και τη Δευτέρα θα μάθει τον αντίπαλό του στους «32» του θεσμού

Αντιπάλους για όλα τα...γούστα θα έχει η κλήρωση της φάσης των «32» του Europa League που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 14:00 Ελλάδος στην ελβετική πόλη Νιόν.

Ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε 10 βαθμούς στον δέκατο όμιλο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης όντας δεύτερος πίσω από την Φιορεντίνα που με 13 βαθμούς πήρε την πρωτιά.

Συνεπώς ο Δικέφαλος θα είναι στο γκρουπ των «ανίσχυρων» ομάδων και θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια εκ των ισχυρών ομάδων που προέκυψαν και θα προκύψουν από τους δώδεκα ομίλους του Europa League ή με μια εκ των τεσσάρων «ισχυρών» ομάδων που έρχονται στους «32» από το Champions League.

 

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ όπως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής:

-Από το Champions League: Κοπεγχάγη, Λυών, Τότεναμ, Μπεσικτάς

-Από το Europa League: Φενέρμπαχτσε, ΑΠΟΕΛ, Σεντ-Ετιέν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ρόμα, *Γκενκ ή Ατλέτικ Μπιλμπάο, Άγιαξ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σάλκε, Σπάρτα Πράγας, Οσμανλίσπορ

 

*Ο αγώνας ανάμεσα στη Σασουόλο και την Γκενκ αναβλήθηκε λόγω έντονης ομίχλης και θα διεξαχθεί αύριο και ώρα 13:30 Ελλάδος (12:30 Ιταλίας). Αυτή τη στιγμή η Ατλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται πρώτη με 10 βαθμούς και η βελγική ομάδα δεύτερη με 9 βαθμούς αλλά σε ενδεχόμενη ισοβαθμία των δύο ομάδων υστερεί (ηττήθηκε με 2-0 στο Βέλγιο ενώ κέρδισε με 5-3 στη χώρα των Βάσκων). Συνεπώς με νίκη ή ισοπαλία αύριο στην Ιταλία, η Γκενκ θα τερματίσει πρώτη ενώ εφόσον η Σασουόλο επικρατήσει τότε η πρώτη θέση θα παραμείνει στα χέρια της Μπιλμπάο.