Skip to main content

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ (φωτο+videos)

Οι νέες στολές υπάρχουν σε τρεις χρωματισμούς: ασπρόμαυρη, ολόμαυρη και τιρκουάζ - Εντυπωσιακό σκηνικό κατά την παρουσίαση

Τις νέες, εντυπωσιακές εμφανίσεις του για την αγωνιστική περίοδο παρουσίασε ο ΠΑΟΚ σήμερα στο «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη.

Οι νέες στολές υπάρχουν σε τρεις χρωματισμούς: ασπρόμαυρη, ολόμαυρη και τιρκουάζ. Η φανέλα του γκολκίπερ είναι λαχανί απόχρωσης.

Η διαφορά στην κυρίως εμφάνιση, που θα είναι η ασπρόμαυρη, σε σχέση με πέρυσι, είναι ο εμπλουτισμός της με περισσότερες ρίγες. Η νέα εμφάνιση που δημιούργησε η Macron για τον ΠΑΟΚ διακρίνεται για την κομψή της αισθητική. Το πρώτο που βλέπει κανείς είναι η διαφορά στις κλασική ασπρόμαυρη. Οι ρίγες είναι λεπτές, δίνοντας μια αυθεντική ρετρό αίσθηση που δένει με τον μοντέρνο γιακά με τον σύγχρονο σχεδιασμό.

Η… κρυφή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η σύνδεση με τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ. Στο εσωτερικό της εμφάνισης υπάρχει ένα από τα πλέον αγαπημένα συνθήματα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, το «Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου».

Στο στήθος της φανέλας, ο νέος μεγάλος χορηγός του συλλόγου, το Stoiximan.gr βρίσκεται κι αυτός σε πλήρη αρμονία με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, σε ασπρόμαυρο φόντο.

Η νέα φανέλα του ΠΑΟΚ θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Ανόρθωση και θα είναι διαθέσιμη στο PAOK FC Official Store από την Παρασκευή.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση, στην οποία παρουσιάστηκε και ο κεντρικός χορηγός, πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θύμισε... Τούμπα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν σχεδόν όλο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Γκοντσάρεβα,  Λούμπος Μίχελ, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Μάκης Γκαγκάτσης) όπως ο πρόεδρος του ΑΣ. Θανάσης Κατσαρής, ο Μπάνε Πρέλεβιτς (Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ)

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η παρουσία των Κούδα και Σαράφη, ενώ... μοντέλα για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Πρίγιοβιτς, Μαλεζάς, Μάτος, Ρέι, Πέλκας, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Μπίσεσβαρ και Μυστακίδης.

Την ώρα που ο Πέλκας και Μυστακίδης φορούσαν την 3η εμφάνιση και μπήκαν στο χώρο της παρουσίασης κρατούσαν παιδιά με σύνδρομο Down και φυσικά όλοι σηκώθηκαν όρθιοι  για να χειροκροτήσουν.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η stoiximan.gr δεσμεύτηκαν πως οι μεταξύ τους συνεργασία δεν θα μείνει μόνο σε αγωνιστικό πλαίσιο, αλλά θα έχει και πολλές κοινωνικές δράσεις (PAOK ACTION και ήρωες).

Θυμηθείτε την παρουσίαση της στολής: