Skip to main content

Αυτές είναι οι αλλαγές στον νέο λογαριασμό της ΕΥΑΘ (φωτο)

Ποιες είναι οι αλλαγές στους λογαριασμούς της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, που παραλαμβάνουν οι καταναλωτές.

Τον νέο, πλήρως ανανεωμένο και αναλυτικότερο λογαριασμό της ΕΥΑΘ, στους χρωματισμούς του λογότυπου της Εταιρείας, ξεκίνησαν να παραλαμβάνουν οι καταναλωτές.

Για πρώτη φορά, έχετε «εικόνα» του ιστορικού των τριών προηγούμενων καταναλώσεών σας. Έτσι, θα μπορείτε να συγκρίνετε και να διαπιστώνετε εάν ξεπερνάτε τον μέσο όρο κατανάλωσής σας. Ως εκ τούτου, θα μπορείτε να λάβετε τα μέτρα σας για την εξοικονόμηση αυτού του υπερπολύτιμου φυσικού πόρου.

Στη μπροστινή όψη του νέου λογαριασμού, με πράσινα στοιχεία ξεχωρίζει η συνοπτική περιγραφή των υποχρεώσεών σας προς την εταιρεία, όπως για ποια περίοδο λαμβάνεται ενημέρωση, τι χρεώσεις σάς έχουν γίνει και ποια είναι η προθεσμία αποπληρωμής. Με μπλε στοιχεία, τον έτερο χρωματισμό του λογότυπου της ΕΥΑΘ, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις και την κατανάλωσή σας.

Τέλος, στο οπισθόφυλλο του νέου λογαριασμού, θα βρείτε κατηγοριοποιημένες πληροφορίες για τη φροντίδα των ιδιωτικών εγκαταστάσεών σας, τις δυνατότητες πληρωμής και τις διευκολύνσεις που παρέχονται σε ειδικές ομάδες καταναλωτών. Επίσης, για πρώτη φορά «βλέπετε» απευθείας την ιστοσελίδα της Εταιρείας με χρήση QR Code.

Δείτε πώς μοιάζει το νέο έντυπο: