Skip to main content

Αυτά είναι τα προνόμια των κατόχων διαρκείας του μπασκετικού Άρη

H «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με χορηγούς αλλά και τα προνόμια όσων έχουν εισιτήριο διαρκείας

Την επέκταση της συνεργασίας της με χορηγούς αλλά και τα προνόμια των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-2019 γνωστοποίησε η ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «Αυτοκράτορα»:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τους εξής χορηγούς: 1) Κλινική Άγιος Λουκάς (Χορηγός ιατρικής περίθαλψης), 2) Europcar (Χορηγός αυτοκίνησης),

3) ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ (Χορηγός Θύρας), 4) Ξενοδοχείο Porto Palace (Υποστηρικτής), 5) Hygiene Service (Χορηγός), 6) Δ.Ε.Θ. HELEXPO (Χορηγός).

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. γνωστοποιεί τα προνόμια των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018:

ΠΡΟΝΟΜΙA

Κλινική Άγιος Λουκάς

Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, μέλη των Ακαδημιών της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.:

•Απεριόριστες επισκέψεις όλο το 24ωρο στις ειδικότητες: Παιδιάτρου, Παθολόγου, Καρδιολόγου και Γυναικολόγου με προνομιακή τιμή 20€/επίσκεψη.

•Έκπτωση 20% σε πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, υλικά και φάρμακα).

•Έκπτωση 10% για νοσηλεία  στο ποσό της συμμετοχής των ασφαλισμένων χωρίς όριο, και 15% για τους ανασφάλιστους (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, υλικά και φάρμακα).

•Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγουσας εισαγωγής (εντός του Νομού Θεσσαλονίκης).

Για τα παιδιά των Ακαδημιών της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. επιπλέον των παροχών 1,2,3,4, πακέτο που περιλαμβάνει: Καρδιολογική, Παιδιατρική και Οφθαλμολογική εξέταση με 20€, επιπλέον triplex καρδιάς-σύνολο 40€. Επίσης, θα παρέχεται πιστοποιητικό υγείας για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες μετά από ιατρική εξέταση από Καρδιολόγο με υπέρηχο καρδιάς και Η.Κ.Γ. στην προνομιακή τιμή των 40€ μετά από ραντεβού.  

 Για τους κατόχους διαρκείας όλων των κατηγοριών και τις οικογένειες τους:
• Ψηφιακή Μαστογραφία και test PAP με 40€/άτομο.
• PSA 20€/άτομο.

Ειδικά για τους κατόχους διαρκείας Gold και Platinum:
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία και test PAP ή PSA (1 ανά έτος και ανά κάτοχο).

Οι παροχές θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού του ενδιαφερόμενου με την Κλινική. Εξαιρούνται τα έκτακτα περιστατικά, τα οποία θα εξυπηρετούνται οποιαδήποτε ώρα και χωρίς ραντεβού.

Τα ραντεβού για την παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας θα κανονίζονται με επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με την Κλινική στα τηλέφωνα 2310-390544 και 2310-390942 όπου θα δηλώνει και ότι έχει εισιτήριο διαρκείας και τα στοιχεία αυτού. Ώρες επικοινωνίας: 07:00-23:00, Δευτέρα ως Παρασκευή. Τα ραντεβού θα προγραμματίζονται το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός 24 ωρών. Χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ. δεν γίνεται στα πρωτοβάθμια περιστατικά.

Για την παροχή δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας, ο δικαιούχος θα απευθύνεται στον ιατρό του και θα προγραμματίζει μαζί του την εισαγωγή. Σε περίπτωση που δεν έχει θεράποντα ιατρό, μπορεί να απευθυνθεί στην Κλινική, τηλ: 2310-380000 για χρόνια περιστατικά από 07:00-23:00, Δευτέρα έως Παρασκευή και όλο το 24ωρο για τα επείγοντα. Κατά την εισαγωγή του θα δηλώνει ότι είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και τα στοιχεία αυτού και αν έχει κάποια ασφάλεια δημόσια ή ιδιωτική.

Για την πραγματοποίηση όλων των παροχών είναι απαραίτητο ο δικαιούχος να έχει μαζί του το εισιτήριο διαρκείας και κάποιο αποδεικτικό ταυτότητας. Σε έκτακτες περιπτώσεις δεν είναι αναγκαία η προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας εφόσον υπάρχει αποδεικτικό ταυτότητας.     

ΔΕΘ HELEXPO

Παραχώρηση 300 θέσεων πάρκινγκ μέσα στον χώρο της ΔΕΘ-HELEXPO AE για κατόχους διαρκείας Gold και Platinum, όταν δεν διεξάγεται έκθεση.

EUROPCAR

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση 15% σε ενοικίαση αυτοκινήτου από την Europcar, και 15% στην Eparking, την εταιρεία που διαχειρίζεται πάρκινγκ στα αεροδρόμια της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ρόδου, Χανιά, Ηρακλείου.

Διαδικασία πραγματοποίησης  κράτησης:

• Τηλεφωνικά στο 2130390888 (vip line) 24 ώρες το 24ωρο, 365 ηµέρες το χρόνο, σε 7 γλώσσες.

• Μέσω email στο callcenter@eparking.gr.

Για κρατήσεις οχημάτων εσωτερικού υπάρχει 15% έκπτωση από τον ισχύοντα τιµοκατάλογο του site µας (http://www.europcar-greece.gr/)

Διαδικασία πραγματοποίησης κράτησης:

• Τηλεφωνικά στο 2130390888 (vip line) 24 ώρες το 24ωρο, 365 ηµέρες το χρόνο, σε 7 γλώσσες.

• Μέσω email στο callcenter@europcar-greece.gr  ή στο sales.cc@europcar-greece.gr».